3/F κτήριο ταλέντου, Shiqiao Subdistrict, περιοχή Xiacheng, Hangzhou Κίνα
Αρχική Σελίδα

Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd.

καλής ποιότητας Στρατιωτική γέφυρα της Bailey για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Στρατιωτική γέφυρα της Bailey για τις πωλήσεις
τα καλά μέλη ομάδας προσφέρουν πάντα τον προϋπολογισμό εγκαίρως και απαντούν στις ερωτήσεις με την υπομονή, μεγάλη εργασία!

—— Donald Mcwayne

Αισθάνομαι πλήρως σεβαστός κατά το λήψη με τη Grace και αυτή έδωσα πάντα τις καλύτερες συμβουλές. Η πρώτη batch των επιτροπών γεφυρών που αποκτώνται είναι μεγάλη επίσης. ευχαριστεί όλων.

—— Joseph Αλέξανδρος

Είμαι Online Chat Now

Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd.

1 2
Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd. Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd.
Εξωτερική πόρτα Εξωτερική άποψη πορτών από το κύριο δρόμο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : JBEC
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2004
Εξαγωγή pc : 20% - 30%

Η Co. εφαρμοσμένης μηχανικής γεφυρών Jiuzhou Jiangsu, ΕΠΕ (που καλείται σύντομα ως JBEC) βρίσκεται στο χωριό Huashan, κωμόπολη Yaoqiao, νέα περιοχή της όμορφης πόλης-- Zhenjiang, επαρχία Jiangsu. Καλύπτει έναν τομέα 80.000 τετραγωνικών μέτρων. Η κυκλοφορία είναι πολύ κατάλληλη. Είναι 30 χιλιόμετρα μακρυά από τον αερολιμένα Changzhou και πέντε χιλιόμετρα από την έξοδο Entrance& αυτοκινητόδρομων Huning. Με το τραίνο είναι μόνο 1 ώρα μακρυά από τη Σαγκάη, η μεγαλύτερη πόλη της Κίνας.

 

Το καταχωρημένο κεφάλαιό μας είναι RMB22 εκατομμύριο Yuan, και τώρα JBEC έχει πάνω από Yuan 100 εκατομμυρίων στα συνολικά προτερήματα. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής μπορεί να φθάσει περισσότερο από 50,000MT.  JBEC έχει πάνω από 200 προσωπικό και εργαζομένους συνολικά και πάνω από 50 επαγγελματικό και τεχνικό προσωπικό. Προσκαλούμε τους ανώτερους μηχανικούς και τους ειδικούς της ένωσης Councilor δομών χάλυβα της Κίνας και του επιστημονικού τμήματος του γενικού εξοπλισμού ως συμβούλους μας, και τον τεχνικό χρόνο συνεδριάσεων της επικοινωνίας λαβής στο χρόνο. 

 

Το πιο σημαντικό, όχι όπως άλλες επιχειρήσεις, σχεδόν όλες που επεξεργάζονται τα μέρη και τα μηχανικά εξαρτήματα στη μηχανή κατασκευάζονται στο κατάστημά μας δεδομένου ότι έχουμε την επαγγελματικούς μηχανολογικούς γραμμή και τους εξειδικευμένους εργάτες μέσα.  Κατά αυτόν τον τρόπο, ο χρόνος ποιότητας, δαπανών και παράδοσης μπορεί να εξασφαλιστεί που αποβάλλει την επιρροή άλλων εξωτερικών παραγόντων.  

 

Έχουμε περάσει την επικύρωση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001:2000 διεθνή. Η επιχείρηση συστήνεται ως επίδειξη της ποιοτικής διαχείρισης από το σταθμό ποιοτικής παρατήρησης της Κίνας   Η ασφαλής παραγωγή προώθησε τη μονάδα από τη δημοτική κυβέρνηση, βιομηχανικός και η εμπορική επιχείρηση ανακούφισης από το βιομηχανικό και εμπορικό γραφείο πόλεων το 2016, ταξινομεί την επιχείρηση Α της προστασίας εργασίας από το γραφείο εργασίας πόλεων το 2016, επιχειρησιακή χρέωση φόρου Α της πόλης Zhenjiang το 2007.  Συγχρόνως δηλώνουμε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της παραγωγής τεχνολογίας και της πρακτικής παραγωγής της εξοπλισμένης γέφυρας οδικού χάλυβα στο εθνικό γραφείο δικαιώματος ιδιοκτησιών γνώσης.

 

Η κύρια παραγωγή μας είναι διάφορες χάλυβας-βασισμένες στον γέφυρες, στις οποίες η γέφυρα χάλυβα τύπων της Bailey είναι τα περισσότερα πλεονεκτήματα. Εν τω μεταξύ αναπτύσσουμε τα νέα μοντέλα των διάφορων prefab γεφυρών χάλυβα με την απορρόφηση και την ανάπτυξη τεχνολογίας κατάστασης προόδου.  

 

Θεσπίζουμε τους τεχνικούς κανόνες οικοδόμησης οδικών γεφυρών (JTL041200) από το Υπουργείο επικοινωνιών που επεξεργάζονται, και κάνουμε τη γέφυρα χάλυβα, η οποία είναι απλά-δομημένη, βολικά-μεταφερμένη, έντονα-ταιριαγμένη, καλά-ανταλλαγμένη, γρήγορη ανέγερση, και τεράστιο φορτίο. Χρησιμοποιείται ευρέως στον εξοπλισμό εθνικής ασφαλείας, πάλη πλημμυρών, μεταφορά, εργασίες άρδευσης, σιδηρόδρομος και ούτω καθεξής. Ειδικευόμαστε επίσης να παραγάγουμε το παράγωγο προϊόν της γέφυρας της Bailey χάλυβα, όπως η καρφίτσα επιτροπής, μεταβλητό υπέρθυρο, γέφυρα γεφυρών, θηλυκή θέση τελών τελών μετα, αρσενική, κάθισμα γεφυρών, baseplate, ενισχυμένη χορδή, συνδετήρας και ούτω καθεξής. Όλα τα εξαρτήματα κατεργασίας της γέφυρας τύπων της Bailey γίνονται από μας, τα οποία μπορούν να ελέγξουν το χρόνο ποιότητας, δαπανών και παράδοσης.

 

Η επιχείρησή μας ανέλαβε την κατασκευή του εθνικού βασικού γραφείου γεφυρών σιδηροδρόμων της Κίνας μορφής προγραμμάτων, γραφείο της Σαγκάη σιδηροδρόμων κυκλοφορίας και της Κίνας σηράγγων της Κίνας. Και οι ιδιότητες είναι αρκετά υψηλές. Λόγω της καλής ποιότητας, οι παραγωγές μας εξάγονται ευρέως wordwidely όπως τις χώρες της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης, της Νότιας Αμερικής, της Μέσης Ανατολής, της Ωκεανίας, της Αφρικής και της Ασίας όπως η Χιλή, η Κόστα Ρίκα, ο Ισημερινός, Canana, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, το Λάος, η Ανγκόλα, η Σαουδική Αραβία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Κένυα, η Νιγηρία, το Μπανγκλαντές και το Μιανμάρ κ.λπ.  Έτσι παραλαμβανόμαστε ευρέως και γινόμαστε αποδεκτοί από τις διεθνείς αγορές.

 

Για να ικανοποιήσουμε τη ζήτηση της αγοράς, οργάνωση μια νοικιάζοντας επιχείρηση το 2016, που νοικιάζει κομμάτι της Bailey και ένα πλήρες σύνολο χάλυβα γεφυρώνουμε επίσης. Διαμορφώνει επίσης μια επαγγελματική γέφυρα δημιουργώντας την ομάδα. Σήμερα, η γέφυρα Jiangsu Jiuzhou έχει διαμορφώσει μια υπεραγορά της γέφυρας χάλυβα που συνδυάζει το σχέδιο, παραγωγή, εγκατάσταση, ενοικίαση, μεταφορά για να γίνει επιχείρηση πρώτης διαλογης.

 

Η επιχείρηση εκμεταλλεύεται πλήρως τον εύκαμπτο μηχανισμό και η ισχυρή τεχνική δύναμη, είναι απευθυνόμενη στην αγορά, εμμονή στο «πελάτη πρώτα, ποιότητα πρώτα και διαχείριση ακεραιότητας» ως ποιοτική πολιτική και «ποιότητα και creditability» ως επιχειρηματική αρχή να εξασφαλίσει ότι οι απαιτήσεις πελατών ικανοποιούν και τους μεταφράζουν στη ζήτηση για τα προϊόντα και την υπηρεσία. Παρέχει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και την υπηρεσία για τους πελάτες και δοκιμάζει το καλύτερό του για να δημιουργήσει τη ζώνη και η αξιοπιστία, να εμπλουτίσει το σημαντικό επαγγελματικό προσωπικό, δημιουργεί τα οφέλη με την επιστημονικές διαχείριση και τη προηγμένη τεχνολογία για να δημιουργήσει μια πρώτης τάξεως επιχείρηση δομών χάλυβα.

 

Τώρα JBEC έχει φθάσει σε μια στρατηγική συνεργασία με την επαγγελματική εφαρμοσμένη μηχανική αποκαλούμενο ειδικός Hangzhou δομικού χάλυβα ΔΙΆΣΗΜΗ Co. εφαρμοσμένης μηχανικής χάλυβα, ΕΠΕ (FASECbuildings) και έχει πραγματοποιήσει μια win-win συνεργασία.

 

Τελικά θα επιθυμούσαμε να υπογραμμίσουμε ότι είμαστε σε θέση να κάνουμε τη διάφορη επεξεργασία δομικού χάλυβα προτύπων που κυμαίνεται από τα κανονικά πρότυπα της Κίνας, ως τα πρότυπα της Ευρώπης, τα τυποποιημένα, βρετανικά BS πρότυπα της Αμερικής, τα πρότυπα της Αυστραλίας Νέα Ζηλανδία AS/NZS και βασισμένη την στον χάλυβα κατασκευή γεφυρών επάνω στην απαίτηση των διαφορετικών πελατών.

 

JBEC είναι πρόθυμο να δημιουργήσει έναν καλύτερο αύριο με σας!  Θερμά ευπρόσδεκτα διάφορα clinets είτε από εσωτερικό είτε τη διεθνή αγορά για να μας επισκεφτεί!

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tomy.Gao

Τηλ.:: 86-571-87688170

Φαξ: 86-571-56389287

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Χάλυβα Bailey Bridge

Μακριά γέφυρα της Bailey χάλυβα έκτασης, μορφωματική εφαρμοσμένη μηχανική δομών γεφυρών χάλυβα μετάλλων 3m

Γέφυρα της Bailey δομικού χάλυβα, γέφυρα της Bailey στρατού κατασκευής οδικών εθνικών οδών στρατιωτική

Τα μορφωματικά στηρίγματα επιτροπής γεφυρών της Bailey χάλυβα προκατασκεύασαν τον προσωρινό χάλυβα ενοικίου Q345B

Επιτροπή γεφυρών της Bailey

Μορφωματική επιτροπή γεφυρών της Bailey, τμήματα S355JR γεφυρών της Bailey ή ισοδύναμη μηχανική απόδοση ASTM A572

Q345 επιτροπή γεφυρών της Bailey, υποστήριξη μερών γεφυρών της Bailey Overpass οδογεφυρών στην κατασκευή οδών ταχείας κυκλοφορίας

Υψηλής αντοχής ευρέως εφαρμογή επιτροπής γεφυρών της Bailey μαγγάνιου στο ενοίκιο προγραμμάτων εφαρμοσμένης μηχανικής

γέφυρα δομικού χάλυβα

Καυτή γαλβανισμένη γέφυρα για πεζούς Overcrossing Flyover ενισχυτικών δομών δοκών γεφυρών ζευκτόντων χάλυβα

Γέφυρα δομικού χάλυβα έκτασης θάλασσας, κατασκευή ζευκτόντων μετάλλων γεφυρών ακτίνων χάλυβα

Γέφυρα δομικού χάλυβα δοκών ζευκτόντων, γέφυρα χάλυβα αψίδων πλατφορμών για τους ανθρώπους που περπατούν το διάδρομο που περνά από

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Χάλυβα Bailey Bridge προμηθευτής. © 2019 - 2022 steel-baileybridge.com. All Rights Reserved.