3/F κτήριο ταλέντου, Shiqiao Subdistrict, περιοχή Xiacheng, Hangzhou Κίνα
Αρχική Σελίδα

Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας Στρατιωτική γέφυρα της Bailey για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Στρατιωτική γέφυρα της Bailey για τις πωλήσεις
τα καλά μέλη ομάδας προσφέρουν πάντα τον προϋπολογισμό εγκαίρως και απαντούν στις ερωτήσεις με την υπομονή, μεγάλη εργασία!

—— Donald Mcwayne

Αισθάνομαι πλήρως σεβαστός κατά το λήψη με τη Grace και αυτή έδωσα πάντα τις καλύτερες συμβουλές. Η πρώτη batch των επιτροπών γεφυρών που αποκτώνται είναι μεγάλη επίσης. ευχαριστεί όλων.

—— Joseph Αλέξανδρος

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4
Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd. Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd. Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd. Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd.
Προβολή Γραμμή Παραγωγής
Κατεργασία της γραμμής μερών
Επιτροπή γεφυρών της Bailey χάλυβα κάτω από την επεξεργασία ζωγραφικής
Μέρη γεφυρών δομικού χάλυβα κάτω από την επεξεργασία

Προβολή Γραμμή Παραγωγής

Αυτό είναι μια σύντομη άποψη γραμμών παραγωγής. Έχουμε διάφορες γραμμές διαθέσιμες μαζί με τα πλήρη σύνολα κατεργασίας της επεξεργασίας μερών στο κατάστημα.

Κατεργασία της γραμμής μερών

Αυτό είναι η γενική άποψη της γραμμής παραγωγής μερών κατεργασίας μας. Μετά από τη συμπίεση φωτογραφιών, δεν μπορεί πραγματικά να απεικονίσει τη συνολική εξέταση καλά, ευπρόσδεκτοι πελάτες για να μας επισκεφτεί για τον καλύτερο μάρτυρα περιοχών.

Επιτροπή γεφυρών της Bailey χάλυβα κάτω από την επεξεργασία ζωγραφικής

Η επιτροπή γεφυρών της Bailey χάλυβα κάτω από την επεξεργασία ζωγραφικής, φυσικά το εμπορικό σήμα ζωγραφικής και η ποιότητα μπορεί να είναι διάφορη σύμφωνα με την επιλογή του πελάτη. Επίσης η καυτή βυθισμένη γαλβανίζοντας επεξεργασία μπορεί να είναι η επιλογή επίσης.

Μέρη γεφυρών δομικού χάλυβα κάτω από την επεξεργασία

Μέρη γεφυρών δομικού χάλυβα κάτω από την επεξεργασία. πολλοί διαφορετικά μηχανήματα είναι διαθέσιμοι επί του τόπου για να κάνουν το πλήρες σύνολο επεξεργασίας μερών γεφυρών.

 • Γραμμή Παραγωγής
  • Όχι όπως άλλες επιχειρήσεις, σχεδόν όλες που επεξεργάζονται τα μέρη και τα μηχανικά εξαρτήματα στη μηχανή κατασκευάζονται στο κατάστημά μας δεδομένου ότι έχουμε τόσους πολλούς θαυμάσιους μηχανές και εργαζομένους μέσα. Κατά αυτόν τον τρόπο, ο χρόνος ποιότητας, δαπανών και παράδοσης μπορεί να εξασφαλιστεί που αποβάλλει την επιρροή άλλων εξωτερικών παραγόντων. Θερμά καλωσορίστε όλους τους φίλους και τους πελάτες από τη διεθνή αγορά για να μας επισκεφτείτε.

   

   

  • Γενικά έχουμε δύο καταστήματα παραγωγής, στα οποία, ένα από το παλαιό κατάστημα είναι κυρίως για τη διάφορη επεξεργασία μερών κατεργασίας της γέφυρας. Πέντε λεπτά εδώ κοντά το παλαιό κατάστημα, υπάρχει ένα άλλο νέο κατάστημα που είναι πολύ μεγαλύτερη ικανότητα παραγωγής για την κύρια επεξεργασία σωμάτων γεφυρών. Τα διάφορα μεταβλητά προσαρμοσμένα δομικά χαλυβουργεία μπορούν να κατασκευαστούν εδώ επίσης. 

   

  • Μια σειρά κατεργασίας των εργαλείων όπως τη διάτρηση, την κοπή, τρύπημα, που αλέθει κ.λπ. είναι όλα διαθέσιμη στο παλαιό κατάστημά μας για την επεξεργασία τμημάτων γεφυρών.

   

  • Είμαστε σε θέση να κάνουμε τη διάφορη επεξεργασία προτύπων που κυμαίνεται από τα κανονικά πρότυπα της Κίνας, ως τα πρότυπα της ΕΕ της Ευρώπης, τυποποιημένα, βρετανικά BS πρότυπα της Αμερικής ASTM, τυποποιημένη επεξεργασία δομικού χάλυβα της Αυστραλίας Νέα Ζηλανδία AS/NZS και βασισμένη στο χάλυβα κατασκευή γεφυρών επάνω στην απαίτηση των διαφορετικών πελατών.

   

   

 • OEM / ODM

  Μπορούμε να κάνουμε την υπηρεσία παραγωγής cOem για τους εσωτερικούς ή διεθνείς τιμημένους πελάτες στα διαφορετικά διάσημα εμπορικά σήματα που απαιτούνται. 

   

  Μετά από τον όρο της απαίτησης προτύπων επεξεργασίας εκ των προτέρων, μπορούμε αυστηρά να τηρήσουμε το και να ικανοποιήσουμε την εκτιμημένη ανάγκη των πελατών.  

   

  Το πεδίο του cOem εκτός από τη διάφορη επεξεργασία δομικού χάλυβα προτύπων που κυμαίνεται από τα κανονικά πρότυπα της Κίνας, ως τα πρότυπα της Ευρώπης, τυποποιημένα, βρετανικά πρότυπα της Αμερικής, πρότυπα της Αυστραλίας Νέα Ζηλανδία, μπορούμε επίσης να κάνουμε μια σειρά βασισμένης στο χάλυβα κατασκευής γεφυρών συμπεριλαμβανομένου:

   

  Overpass γέφυρα για τους πεζούς διάβασης πεζών

  Γέφυρες εθνικών οδών δομικού χάλυβα
  Γέφυρες δομικού χάλυβα χρήσης σιδηροδρόμων
  Γέφυρες ακτίνων δομικού χάλυβα
  Γέφυρα της Bailey δομικού χάλυβα
  Γέφυρα δοκών κιβωτίων δομικού χάλυβα

  Τοξωτή γέφυρα δομικού χάλυβα
  Σύνθετη γέφυρα προώθησης ακτίνων
  Καλώδιο-μένοντη γέφυρα Suspention δομικού χάλυβα
  Επιπλέουσα γέφυρα δομικού χάλυβα
  Γέφυρα ζευκτόντων δομικού χάλυβα

  Γέφυρα του δέλτα-ποδιών δομικού χάλυβα
  Γέφυρα δοκών πιάτων γεφυρών
  Μέσω της γέφυρας δοκών πιάτων
  Και ούτω καθεξής.

   

  Αναμείνετε να χτίσετε τη μακροπρόθεσμη σχέση με τους εσωτερικούς/διεθνείς γίγαντες τομέων!

   

   

 • Ε & Α

  Η επιχείρησή μας δηλώνει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της παραγωγής τεχνολογίας και της πρακτικής παραγωγής της εξοπλισμένης γέφυρας οδικού χάλυβα στο εθνικό γραφείο δικαιώματος ιδιοκτησιών γνώσης.

   

  Η κύρια παραγωγή μας είναι διάφορες χάλυβας-βασισμένες στον γέφυρες, στις οποίες η γέφυρα δομικού χάλυβα τύπων της Bailey είναι τα περισσότερα πλεονεκτήματα. Εν τω μεταξύ αναπτύσσουμε τα νέα μοντέλα των διάφορων prefab γεφυρών χάλυβα. 

   

  Θεσπίζουμε τους τεχνικούς κανόνες οικοδόμησης οδικών γεφυρών (JTL041200) από το Υπουργείο επικοινωνιών που επεξεργάζονται, και κάνουμε τη γέφυρα χάλυβα, η οποία είναι απλά-δομημένη, βολικά-μεταφερμένη, έντονα-ταιριαγμένη, καλά-ανταλλαγμένη, γρήγορη ανέγερση, και τεράστιο φορτίο.

   

  Χρησιμοποιείται ευρέως στον εξοπλισμό εθνικής ασφαλείας, πάλη πλημμυρών, μεταφορά, εργασίες άρδευσης, σιδηρόδρομος και ούτω καθεξής. Ειδικευόμαστε επίσης να παραγάγουμε το παράγωγο προϊόν της γέφυρας της Bailey χάλυβα, όπως η καρφίτσα επιτροπής, θηλυκή θέση τελών τελών μετα, αρσενική, κάθισμα γεφυρών, baseplate, ενισχυμένη χορδή, συνδετήρας και ούτω καθεξής. Όλα τα εξαρτήματα κατεργασίας της γέφυρας τύπων της Bailey γίνονται από μας, τα οποία μπορούν να ελέγξουν το χρόνο ποιότητας, δαπανών και παράδοσης.

   

  Εντούτοις, τα πρότυπα επεξεργασίας πρέπει να οριστούν εκ των προτέρων.

   

  Είμαστε σε θέση να κάνουμε τη διάφορη τυποποιημένη επεξεργασία που κυμαίνεται από τα κανονικά πρότυπα της Κίνας, ως τα πρότυπα της Ευρώπης, τα τυποποιημένα, βρετανικά πρότυπα της Αμερικής, την τυποποιημένη επεξεργασία δομικού χάλυβα της Αυστραλίας Νέα Ζηλανδία AS/NZS και βασισμένη την στον χάλυβα κατασκευή γεφυρών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tomy.Gao

Τηλ.:: 86-571-87688170

Φαξ: 86-571-56389287

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Χάλυβα Bailey Bridge

Μακριά γέφυρα της Bailey χάλυβα έκτασης, μορφωματική εφαρμοσμένη μηχανική δομών γεφυρών χάλυβα μετάλλων 3m

Γέφυρα της Bailey δομικού χάλυβα, γέφυρα της Bailey στρατού κατασκευής οδικών εθνικών οδών στρατιωτική

Τα μορφωματικά στηρίγματα επιτροπής γεφυρών της Bailey χάλυβα προκατασκεύασαν τον προσωρινό χάλυβα ενοικίου Q345B

Επιτροπή γεφυρών της Bailey

Μορφωματική επιτροπή γεφυρών της Bailey, τμήματα S355JR γεφυρών της Bailey ή ισοδύναμη μηχανική απόδοση ASTM A572

Q345 επιτροπή γεφυρών της Bailey, υποστήριξη μερών γεφυρών της Bailey Overpass οδογεφυρών στην κατασκευή οδών ταχείας κυκλοφορίας

Υψηλής αντοχής ευρέως εφαρμογή επιτροπής γεφυρών της Bailey μαγγάνιου στο ενοίκιο προγραμμάτων εφαρμοσμένης μηχανικής

γέφυρα δομικού χάλυβα

Καυτή γαλβανισμένη γέφυρα για πεζούς Overcrossing Flyover ενισχυτικών δομών δοκών γεφυρών ζευκτόντων χάλυβα

Γέφυρα δομικού χάλυβα έκτασης θάλασσας, κατασκευή ζευκτόντων μετάλλων γεφυρών ακτίνων χάλυβα

Γέφυρα δομικού χάλυβα δοκών ζευκτόντων, γέφυρα χάλυβα αψίδων πλατφορμών για τους ανθρώπους που περπατούν το διάδρομο που περνά από

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Χάλυβα Bailey Bridge προμηθευτής. © 2019 - 2022 steel-baileybridge.com. All Rights Reserved.